Opleidingen

Op geregelde tijdstippen worden er door de gidsenkring bijkomende opleidingen ingericht al dan niet in samenwerking met onze partner organisaties om onze gidsen in het kader van permanente vorming steeds beter te maken.

Beaufort 2024 Opleiding

De achtste editie van de kunsttriënnale Beaufort loopt van 30 maart t.e.m. 3 november 2024. Projectcoördinator is Mieke Dumont en curator Els Wuyts. De Oostendse Gidsenkring Lange Nelle was zowel bij Beaufort 2018 als Beaufort 2021 betrokken. Telkens verzorgden we toen de dispatching en leverden ook de gidsen.  Ook deze keer kregen we het vertrouwen van de organisatie om die twee taken op ons te nemen. We doen dus weer een beroep op zowel ervaren als nieuwe Beaufort-gidsen binnen en buiten onze gidsenkring die bereid zijn zich te engageren om de aangeboden bus-, fiets- en wandeltochten langs onze kust te begeleiden voor een halve of hele dag.

Wie daarvoor interesse heeft en bereid is de voorbereidende opleiding te volgen geeft zonder verdere verlichtingen via mail zijn/haar naam door aan marc.loy@telenet.be.  

 

De opleidingssessies gaan door op zaterdag 28 oktober 2023 en zaterdag 11 november.

 

Deze vinden plaats in de bovenzaal van Brasserie Restaurant Toope, Groentemarkt 11 Oostende